Liitä avoimen korkeakoulun opinnot osaksi tutkintoa, opiskele ammatillisen osaamisen vahvistamiseksi – tai yleissivistyksen vuoksi.

Lukuvuonna 2020-21 teemme yhteistyötä Itä-Suomen yliopiston, Jyväskylän yliopiston ja Turun yliopiston sekä LAB- ja XAMK-ammttikorkeakoulujen kanssa. Järjestämämme avoimen yliopiston/ammattikorkeakoulun opinnot ovat näiden oppilaitosten opetussuunnitelmien mukaisia

Integroidut opinnot järjestetään osana Vapaan akatemian koulutusten ohjelmaa. Niiden lähiopetustunnit ovat päiväopetusta. Erilliset opinnot soveltuvat järjestämistapansa vuoksi paremmin työn tai muun päätoimen ohessa suoritettavaksi. Niiden lähiopetus järjestetään iltaisin (pe) ja viikonloppuisin. Opinnot ovat kaikille avoimia.

Erilliset opinnot Integroidut opinnot Tentit

Integroidut erilliset opintojaksot

Seuraavat avoimen korkeakoulun opintojaksot järjestetään Vapaan akatemian koulutuksiin integroituina. Niiden lähiopetus sijoittuu arkipäiviin (klo 9-16).

Opintoihin voivat osallistua myös ns. ulkopuoliset opiskelijat, mikäli ryhmissä on tilaa. Tiedustelut: Leena Mattila, leena.mattila@lahdenkansanopisto.fi, 040 838 9515.

Jyväskylän yliopisto

  • Kirjoitusviestinnän perusteet, 3 op

Turun yliopisto

  • English: Academic and professional skills, 3 op
  • Puheviestintä, 2 op

Lahden ammattikorkeakoulu

  • Värihahmotus, 5 op
  • Typografian perusteet, 5 op

Pin It on Pinterest