Vapaa akatemia on yliopistoon ja ammattikorkeakouluun tähtäävien nuorten ja aikuisten koulu. Lukuvuoden mittaiset koulutukset sopivat paitsi tutkintotavoitteisiin opintoihin aikovalle myös ammatillisen osaamisen täydentäjälle ja tavoitteellisesti työskentelevälle harrastajalle.

Akatemiassa voit aloittaa korkea-asteen opintosi. Lukuvuonna 2020-21 yhteistyötä tehdään Itä-Suomen yliopiston, Jyväskylän yliopiston, Turun yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun kanssa. Koulutuksiimme integroidut avoimen yliopiston ja avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat näiden oppilaitosten opetussuunnitelmien mukaisia, joten voit hyväksyttää ne osaksi tulevia tutkinto-opintojasi. Opiskelu Vapaassa akatemiassa on päätoimista ja oikeuttaa opintotukeen muttei vähennä tukikuukausia tutkintotavoitteisesta opiskelusta.

Paikkoja vapaana – hae heti!

Taide Tiede Teatteri
”Olen saavuttanut paljon sellaista tietoa, jota en olisi muualta saanut. Olen oppinut asioita, joita en olisi muualla oppinut. Ja ennen kaikkea olen saanut enemmän tukea ja apua kuin olen edes osannut toivoa.”

Pin It on Pinterest