14.8.2020–28.5.2021 || Seuraava lukuvuosi 13.8.2021–25.5.2022.

Syvennä osaamistasi. Työstä taideprojektejasi asiantuntijoiden ohjauksessa.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Vapaan akatemian taidekoulutuksessa jo vuoden opiskelleille. Hakea voivat myös muualla vastaavia opintoja suorittaneet.

Koulutuksen sisältö

Taideopintojen toinen vuosi vahvistaa ja syventää opiskelijan oman taiteenalan osaamista. Opiskelussa painottuu opiskelijan omaehtoinen, ohjattu projektityöskentely. Opintojen järjestämistapa mahdollistaa myös eri taiteenalojen opiskelijoiden yhteiset projektit.

Toisen vuosikurssin opiskelijan OPS on henkilökohtaistettu suunnitelma, joka ottaa huomioon sekä aiemmin opitun osaamisen että tämänhetkiset oppimistarpeet ja jonka opiskelija laatii yhdessä oman taiteenalansa vastuuopettajan kanssa.

Opintomaksut

Opiskelu Vapaassa akatemiassa on maksullista. Muualla asuvan opiskelijan opintomaksu on 250 e/kk. Ensimmäinen erä elokuussa ja viimeinen huhtikuussa, yhteensä yhdeksän erää. Kuukausimaksuun sisältyvät opetuksen lisäksi lounas ja päiväkahvi arkisin maanantaista perjantaihin.

Päätoiminen opiskelu oikeuttaa opintotukeen.
Lisätietoa: opintomaksut ja opintojen rahoittaminen

Lisätietoja

koulutuspäällikkö Jarmo Tevajärvi
jarmo.tevajarvi@lahdenkansanopisto.fi
p. 050 562 9994

Instagram-logoOppilastöitä- ja tunnelmia – käy katsomassa Instagramissa!

Hakeminen

Haku lukuvuoden 2021-22 koulutukseen 1.3-2.8.2021

Liitä hakemukseesi sähköinen portfolio tai linkki verkkoympäristöön, jossa olet julkaissut töitäsi. (Työt voivat olla piirustuksia, maalauksia, kollaaseja, valokuvia.) Opiskelijavalintaan liittyy myös haastattelu. Hakijaan otetaan yhteyttä ja sovitaan sen toteutuksesta ja ajankohdasta. Mikäli olet opiskellut lukuvuonna 2020-21 tai sitä aiemmin Vapaan akatemian Taidekoulutuksessa, pyydä hakuohjeet omalta opettajaltasi.

Taide II löytyy valikosta otsikon Vapaa akatemia alta.

Huom.! Valittuasi koulutuksen se siirtyy "ostoskoriin". Hakuvaiheessa ei kuitenkaan peritä mitään maksuja. Muista tallentaa hakemuksesi esikatselun jälkeen. Hakusi on onnistunut, kun saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jonka lähettäjänä näkyy "Lahden kansanopiston Wilma".

Pin It on Pinterest