Taide II

Työstä taideprojektejasi asiantuntijoiden ohjauksessa ja syvennä osaamistasi.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Vapaan akatemian Taidekoulutuksessa jo vuoden opiskelleille. Hakea voivat myös muualla vastaavia opintoja suorittaneet.

Koulutuksen sisältö

Taideopintojen toinen vuosi vahvistaa ja syventää opiskelijan oman taiteenalan osaamista. Opiskelussa painottuu opiskelijan omaehtoinen, ohjattu projektityöskentely. Opintojen järjestämistapa mahdollistaa myös eri taiteenalojen opiskelijoiden yhteiset projektit.

Toisen vuosikurssin opiskelijan OPS on henkilökohtaistettu suunnitelma, joka ottaa huomioon sekä aiemmin opitun osaamisen että tämänhetkiset oppimistarpeet ja jonka opiskelija laatii yhdessä oman taiteenalansa vastuuopettajan kanssa.

Opiskelija ripustaa seinälle valokuvaa taidenäyttelytilassa.

Lukuvuosi 2024 – 2025

Alkaa

12.8.2024 ohjattu etäopiskelu 2 viikkoa
26.8.2024 lähiopetus

Päättyy

30.5.2025

Suoritustapa

Lähiopetusta Lahdessa 36 viikkoa, ohjattua etäopiskelua 6 viikkoa.

Opiskelu on päätoimista.

Haku

Alkaa

4.4.2024

Päättyy

4.8.2024

Opintomaksut

Koulutus on maksullinen.

Opiskelu oikeuttaa hakemaan opintotukea ja opintoseteliavustusta.

Siirry Opintomaksut-sivulle.

Kysy lisää!

koulutuspäällikkö Radek Karkulowski
radek.karkulowski@vapaa-akatemia.fi
p. 050 560 9953

Ei vielä valmis mutta lähempänä unelmaa

”Toisen vuoden opiskelijan vapaus toteuttaa omia projekteja kasvaa mutta yhteys ohjaavaan opettajaan säilyy tiiviinä.” -Ossi Lehtola, lv. 2018-19

Hae koulutukseen!

Hae lukuvuoden 2024-25 koulutukseen 4.8.2024 mennessä. Liitä hakemukseesi sähköinen portfolio tai linkki verkkoympäristöön, jossa olet julkaissut töitäsi (piirustuksia, maalauksia, kollaaseja, valokuvia.) Hakijaan otetaan yhteyttä ja sovitaan valintahaastattelun toteutuksesta ja ajankohdasta. Mikäli olet opiskellut lukuvuonna 2023-24 tai sitä aiemmin Vapaan akatemian Taidekoulutuksessa, pyydä hakuohjeet omalta opettajaltasi.
Valittuasi koulutuksen se siirtyy ”ostoskoriin”. Hakuvaiheessa ei peritä maksuja. Muista tallentaa hakemuksesi esikatselun jälkeen. Hakusi on onnistunut, kun saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jonka lähettäjänä näkyy ”Lahden kansanopiston Wilma”.

Pin It on Pinterest