7.8.2023–31.5.2024 Lähiopetus alkaa 21.8.

Syvennä osaamistasi. Työstä taideprojektejasi asiantuntijoiden ohjauksessa.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Vapaan akatemian taidekoulutuksessa jo vuoden opiskelleille. Hakea voivat myös muualla vastaavia opintoja suorittaneet.

Koulutuksen sisältö

Taideopintojen toinen vuosi vahvistaa ja syventää opiskelijan oman taiteenalan osaamista. Opiskelussa painottuu opiskelijan omaehtoinen, ohjattu projektityöskentely. Opintojen järjestämistapa mahdollistaa myös eri taiteenalojen opiskelijoiden yhteiset projektit.

Toisen vuosikurssin opiskelijan OPS on henkilökohtaistettu suunnitelma, joka ottaa huomioon sekä aiemmin opitun osaamisen että tämänhetkiset oppimistarpeet ja jonka opiskelija laatii yhdessä oman taiteenalansa vastuuopettajan kanssa.

Opintomaksut

Opiskelu Vapaassa akatemiassa on maksullista. Lue lisää: Opintomaksut

Päätoiminen opiskelu oikeuttaa opintotukeen.
Lisätietoa: opintomaksut ja opintojen rahoittaminen

Lisätietoja

koulutuspäällikkö Radek Karkulowski
radek.karkulowski@vapaa-akatemia.fi
p. 050 560 9953

Instagram-logoOppilastöitä- ja tunnelmia – käy katsomassa Instagramissa!

Hakeminen

Haku lukuvuoden 2023-243 koulutukseen 1.3-4.8.2023

Liitä hakemukseesi sähköinen portfolio tai linkki verkkoympäristöön, jossa olet julkaissut töitäsi. (Työt voivat olla piirustuksia, maalauksia, kollaaseja, valokuvia.) Opiskelijavalintaan liittyy myös haastattelu. Hakijaan otetaan yhteyttä ja sovitaan sen toteutuksesta ja ajankohdasta. Mikäli olet opiskellut lukuvuonna 2021-22 tai sitä aiemmin Vapaan akatemian Taidekoulutuksessa, pyydä hakuohjeet omalta opettajaltasi.

Taide II löytyy valikosta otsikon Vapaa akatemia alta.

Huom.! Valittuasi koulutuksen se siirtyy ”ostoskoriin”. Hakuvaiheessa ei kuitenkaan peritä mitään maksuja. Muista tallentaa hakemuksesi esikatselun jälkeen. Hakusi on onnistunut, kun saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jonka lähettäjänä näkyy ”Lahden kansanopiston Wilma”.

Pin It on Pinterest