Avoimet työpaikat

Töihin meille?

Lahden kansanopistossa ja Vapaassa akatemiassa työskentelee noin 30 päätoimista opettajaa ja kymmeniä tuntiopettajia. Keittiössä, toimistossa sekä siivous- ja kiinteistönhoitotehtävissä työskentelee lisäksi 10 toimihenkilöä.

Lahden kansanopisto ja Vapaa akatemia tarjoavat henkilöstölleen hyvin resursoidun, luovuuteen ja kokeiluihin kannustavan työympäristön, jossa on todetusti hyvä ilmapiiri. Arvojamme ovat sivistys, rohkeus ja osallisuus.

HOT – Hyvinvointia, osallisuutta ja työtä maahan muuttaneille vanhemmille -hanke vahvistaa kotona lapsiaan hoitavien maahanmuuttajavanhempien kotoutumista, koulutusta, työllistymistä ja arjen hallintaa. Hanke toteutetaan Päijät-Hämeessä ja Etelä-Karjalassa. Hankkeen toteuttavat yhteistyössä LAB-ammattikorkeakoulu ja Lahden kansanopisto.

Haemme HOT -hankkeeseen

hanketyöntekijää

ajalle 2.10.2023 – 31.3.2026.
Työ koostuu opetuksesta sekä muista hankkeeseen liittyvistä asiantuntijatehtävistä.

Hanketyöntekijä vastaa suomen kielen opetuksesta ja kielitaidon vahvistamiseen liittyvästä ohjauksesta (2-3 päivänä viikossa). Työhön sisältyy opiskelijoiden kielitaidon alkukartoitus, koulutuksen suunnittelu, toteutus ja opiskelijoiden ohjaaminen.

Hankkeen asiantuntijatehtäviin kuuluvat toimintamallin kehittäminen, hankkeeseen liittyvä viestintä, tukimateriaalin tuottaminen ja sidosryhmäyhteistyö, mukaan lukien yhteydenpito päätoteuttajaan ja työelämäkumppaneihin. Myös hankkeen aikainen arviointi kuuluu asiantuntijan tehtäviin.

Haemme ensisijaisesti kokopäivätoimista hanketyöntekijää, mutta tehtäviä on myös mahdollista jakaa kahdelle osa-aikaiselle henkilölle.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Arvostamme S2- tai muuta opettajan pätevyyttä ja kokemusta maahanmuuttajien kielikoulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antavat
koulutuspäällikkö Maria Beirad, maria.beirad@lahdenkansanopisto.fi, p. 050 407 1978 ja
rehtori Petri Pullinen, petri.pullinen@lahdenkansanopisto.fi, p. 040 835 1531

Työtä haetaan 17.9.2023 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen petri.pullinen@lahdenkansanopisto.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloittamisajankohdasta voidaan sopia erikseen.

Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatetaan Yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

 

Edit 25.8.2023: työn alkamisaikaa muutettu ja hakuaikaa jatkettu

Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut Lahden kansanopistosta tai Vapaasta akatemiasta työ- tai harjoittelupaikkana, voit lähettää avoimen hakemuksen ja cv:n sähköpostilla rehtori Petri Pulliselle (opetustehtävät) tai talouspäällikkö Juha Taavitsaiselle (tukipalvelut).

petri.pullinen@lahdenkansanopisto.fi
juha.taavitsainen@lahdenkansanopisto.fi

Pin It on Pinterest