Avoimet työpaikat

Lahden kansanopistossa työskentelee noin 30 päätoimista opettajaa ja kymmeniä tuntiopettajia. Opisto järjestää aikuisten perusopetusta, kotoutumiskoulutus sekä kasvatus- ja ohjausalan ammatillista koulutusta. Vapaan akatemian aloja ovat visuaaliset taiteet, kasvatustiede, psykologia sekä teatteri. Opistossa työskentelee myös noin 10 toimihenkilöä keittiössä, toimistossa sekä siivous- ja kiinteistönhoitotehtävissä. Lisäksi tarjoamme opetus- ja työharjoittelupaikkoja.

Töihin meille?

Avoimet työpaikat

 

Vapaa akatemia hakee avoimen yliopiston (JY) Kirjoitusviestinnän perusteet -opintojaksolle (3 op) tuntiopettajaa.

Hakijalla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto ja syventävät opinnot suomen kielessä. Arvostamme kokemusta aikuisopetuksesta; muukin opetuskokemus otetaan huomioon. Jakso toteutetaan syyslukukaudella 2019. Viikossa opetustunteja on 2-4, ja ne voidaan sovitella lukujärjestykseen tehtävään valittavan toiveiden mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset CV-liitteineen 15.7.2019 mennessä osoitteeseen maria.beirad@lahdenkansanopisto.fi

Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut Lahden kansanopistosta tai Vapaasta akatemiasta työ- tai harjoittelupaikkana, voit lähettää avoimen hakemuksen ja cv:n sähköpostilla rehtori Petri Pulliselle (opetustehtävät) tai talouspäällikkö Juha Taavitsaiselle (tukipalvelut).

petri.pullinen@lahdenkansanopisto.fi
juha.taavitsainen@lahdenkansanopisto.fi

Pin It on Pinterest