Uutiset

Vapaan akatemian koulututustarjonnassa uutuuksia

Haku taiteisiin ja tieteisiin on auki!

Taidekoulutuksen uutuusala on Valokuvaus ja video. Sen opetussuunnitelma yhdistelee opintojaksoja aiemmin ohjelmassa olleista Valokuvaus, Elokuva ja video sekä Visuaalinen viestintä -koulutuksista ja tuo mukaan myös uutta.

Opinnoissa tutustutaan käsitteisiin, käytäntöihin ja erilaisiin kameratekniikkoihin, joiden avulla hallitaan valokuva- ja videotuotannon vaiheita ideoinnista julkaisuun. Opiskelussa painottuu tekemällä oppiminen – teoriaa unohtamatta. Koulutus sopii alan korkeakouluopintoihin tähtääville sekä ammatillisen osaamisen täydentäjille.

♦   ♦   ♦

Tiedekoulutuksessa on ensimmäistä kertaa tarjolla Liikunta ja terveys -opinnot. Niiden ytimen muodostaa Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuus (15 op), jota täydentävät mm. terveystieteiden (JYU) ja ravitsemustieteiden (UEF) opintojaksot. Liikunta ja terveys -alan opinnot sopivat eritysesti  liikunnan ja hyvinvoinnin korkeakouluopintoihin aikoville.

Tiedekoulutuksen erilliset terveystieteiden ja ravitsemustieteen alat jäävät meneillään olevan lukuvuoden jälkeen pois ohjelmasta.

♦   ♦   ♦

Haku Taidekoulutukseen on auki 1.3. – 4.8.2023 ja Tiedekoulutukseen 1.3.-10.8.2023.

Pin It on Pinterest