Opiskelijakortti

Lahden kansanopiston & Vapaan akatemian päätoiminen opiskelija on oikeutettu maksuttomaan sähköiseen opiskelijakorttiin, jolla saa etuja ja alennuksia eri yrityksissä asioidessa.

Slice-kortilla opiskelija saa käyttöönsä sekä paikalliset että valtakunnalliset opiskelijaedut, joita voi selata ja käyttää helposti opiskelijakorttisovelluksella.

Alennuksia ja etuuksia tarjoavat jäsenyritykset tunnistaa helposti sinisestä Slice.fi:n tarrasta. Matkahuollon ja VR:n opiskelija-alennukset kuuluvat palveluun!

Näin hankit Slice-kortin

1. Käy ilmoittautumassa opiston toimistoon ja anna suostumuksesi henkilötietojen luovuttamiseen Slice opiskelijakorttia varten. Anna toimistoon valokuva itsestäsi (passikuvamainen, riittävän laadukas ja tuore kuva).

2. Saat omaan sähköpostiin kertakäyttöiset Slice-aktivointikoodit. Sähköpostin pitää olla sama, jonka olet ilmoittanut opiston toimistoon.

3. Lataa Slice.fi -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta, kirjaudu sähköpostiin saamillasi tunnuksilla, ja anna sovellukselle tarvittavat tiedot (Muista sallia kuvankäyttölupa).

4. Korttisi on valmis käytettäväksi. Korttia ei tarvitse erikseen uusia, vaan se on käytössä niin kauan kun opiskelet Lahden kansanopistossa / Vapaassa akatemiassa.

Mikäli vaihdat puhelinta ja tarvitset uudet tunnukset

Voit nollata itse tunnuksesi osoitteesta http://www.slice.fi/resetoi. Syötä sähköpostiosoite ja saat sähköpostiisi uudet kirjautumisohjeet. Sähköpostiosoitteen pitää olla sama, jonka olet ilmoittanut opiston toimistoon.

Tietojen siirtymiseen liittyvissä tai muissa kysymyksissä, ota yhteyttä Lahden kansanopiston & Vapaan akatemian toimistoon. Sovelluksen teknisissä ongelmatilanteissa, ota yhteys info@slice.fi.

Lisätietoja Slicen paikallisista eduista: slice.fi/fi/opiskelijaedut/kaupungit/lahti

Pin It on Pinterest