Suomen kieli ja kulttuuri tutuksi

Opistolla on yli 20 vuoden kokemus suomen kielen sekä suomalaisen kulttuurin ja yhteiskuntatietouden opetuksesta maahanmuuttajille. Olemme luku- ja kirjoitustaidottomien maahanmuuttajien koulutuksen erityisosaaja Päijät-Hämeessä.

Täällä opiskelet tasa-arvoisessa ja lämminhenkisessä yhteisössä, osaavien opettajien johdolla, kannustavassa ja monikulttuurisuutta arvostavassa ilmapiirissä.

Haku tammikuussa 2019 alkaviin koulutuksiin

Varsinainen hakuaika tammikuussa 2019 alkaviin aikuisten peruskoulun (lukutaitovaihe, alkuvaihe, päättövaihe) ryhmiin 9.11. mennessä. Tiedustelut puhelimitse: Tiina Muukka, p. 040 838 9309.

Hakemuksia maahanmuuttajille suunnattuihin koulutuksiin otetaan vastaan ympäri vuoden. Hakea voi sähköisesti tai koulutuksen esittelysivulta tulostettavalla hakulomakkeella.

ABC-matikka

Pekki, Muukka & Pullinen: ABC-matikka on matematiikan alkeisoppikirja aikuisten maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidon opetukseen. Materiaalia saa vapaasti tulostaa ja kopioida opetustarkoituksiin. Sitä käytettäessä tekijät on mainittava. Materiaalia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.

Lataa ABC-matikka tästä.

Pin It on Pinterest