Radek Karkulowski

”Olen toiminut kuvituksen ja graafisen suunnittelun koulutuksen vastuuopettajana Vapaassa akatemiassa vuodesta 2017 lähtien.

Olen kotoisin Puolasta ja olen asunut Suomessa yli 20 vuotta. Valmistuin Varsovan Taideakatemiasta, jossa opiskelin kuvitusta. Sen jälkeen suoritin visuaalisen viestinnän opinnot Lahden Muotoiluinstituutissa. Suomessa olen suorittanut myös opettajan pedagogiset opinnot.

Aloitin ammattilaisurani kuvittajana ja storyboard-taiteilijana. Olen työskennellyt useille mainostoimistoille, filmistudioille sekä kustantajille ja lehdille luoden storyboardeja ja kuvituksia. Voit tutustua töihini osoitteessa karku.net.

Vapaassa akatemiassa opetan monenlaisia visuaalisen viestinnän ja kuvallisen kerronnan kursseja. Tavoitteenani on näyttää opiskelijoille, että suunnittelu on sekä luova että käytännöllinen prosessi, jossa upeat ideat saavat visuaalisen toteutuksen typografian, kuvien, muotojen ja muiden elementtien avulla.

Vastuuopettajana neuvon opiskelijoita kaikissa opiskeluun ja urasuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä ja valmennan heitä korkeakoulujen valintakokeisiin. Tämä on minulle sydämenasia, sillä itsekin pääsin Varsovan Kuvataideakatemiaan vasta neljännellä yrityksellä.

Ota yhteyttä, jos haluat kysyä lisää kuvituksen ja graafisen suunnittelun koulutuksesta!”

Terveisin,
Radek

Pin It on Pinterest