Uutiset

Kuvataideopiskelijoiden töitä esillä Tietoportissa

Teoksiin voi tutustua enintään kuuden vierailijan ryhmissä.

Yksityiskohta Satu Lähteen kissa-aiheisesta teoksesta.

Kuvataiteen opiskelijat avaavat Vapaan akatemian Taidekoulutuksen näyttelykevään asettamalla töitään paikan päällä nähtäviksi ja koettaviksi Tietoportin (Saimaankatu 11) 4. kerroksen tiloihin 19.–26.5.2021. Ovet näyttelyyn ovat avoinna ma–pe klo 12–18 ja la–su klo 12–16.

Näyttelyssä on monipuolisesti esillä maalauksia, eri tekniikoilla toteutettuja veistoksia, kuvituksia ja croquis-piirroksia. Ne ovat kuvataideopiskelijoiden Noora Kosunen, Niko Liimatainen, Satu Lähde, Lotta Lähteenmäki ja Leena Toikkanen toteuttamia.

Näyttelyyn on vapaa ja esteetön pääsy.  Se järjestetään Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueellisia koronasuosituksia noudattaen siten, että näyttelyyn voi samanaikaisesti tutustua enintään kuusi (6) kävijää. Näyttelyvieraita pyydetään käyttämään kasvomaskia.

Lukuvuoden kestävä kuvataidekoulutus Vapaassa akatemiassa kehittää opiskelijan taiteellista näkemystä ja ilmaisukykyä ja vahvistaa mahdollisuuksia edetä taiteen ja visuaalisen viestinnän tutkintotavoitteisiin opintoihin. Haku ensi lukuvuoden opintohin on käynnissä.  Koulutuksen vastuuopettajana toimii Jarmo Tevajärvi.

Taidekoulutuksen muut alat esiintyvät myöhemmin toukokuussa avautuvassa virtuaalisessa näyttelyssä.

Kuva: yksityiskohta Satu Lähteen näyttelyssä esillä olevasta teoksesta

Lisätiedot:
koulutuspäällikkö Jarmo Tevajärvi, jarmo.tevajarvi@vapaa-akatemia.fi, p. 050 562 9994

Pin It on Pinterest