Lv. 2021-22

Kuvittele! kehittää työelämässä tarvittavia visuaalisen viestinnän taitojasi.
Opi valokuvausta ja kuvankäsittelyä, videokerrontaa ja videotuotantoa sekä visuaalisen viestinnän perusteita omien tavoitteidesi mukaisesti, ryhmässä työskennellen.

 

Kenelle?

Koulutus sopii hakijalle, joka haluaa vahvistaa työelämässä tarvittavia visuaalisen viestinnän taitojaan ja parantaa siten työllistymis- ja työmahdollisuuksiaan.

Osallistujalle laaditaan opinto-ohjelma, joka ottaa huomioon osallistujan henkilökohtaiset tavoitteet ja oppimistarpeet.

Opetushallituksen rahoittama Kuvittele!-koulutus on osallistujalle maksuton.

Mitä?

Kuvittele!-opinnot koostuvat Vapaan akatemian Taidekoulutuksen opinnoista. Niissä painottuu digitaalinen työskentely (valokuvaus, videokuvaus, kuvankäsittely, editointi), mutta osallistujan on mahdollista opiskella myös piirtämistä, maalaamista, sommittelua, hahmosuunnittelua jne.

Osan opinnoista voi suorittaa verkossa.

Milloin? Missä?

Lukuvuoden 2021-22 aikana toteutettavan koulutuksen laajuus on 20 viikkoa joko yhtäjaksoisesti tai osissa.

Koulutukseen valittavalle laaditaan opintojen suorittamiseen henkilökohtainen aikataulu.

Lähiopetus järjestetään osoitteessa Saimaankatu 11 (Tietoportti), Lahti.

Hakeminen ja lisätiedot
Täytä sähköinen hakulomake. Siirry hakulomakkeeseen tästä.

Kun hakemus on otettu vastaan, oppilaitoksesta otetaan yhteyttä hakijaan. Opiskelijavalinnassa painottuvat hakijan kiinnostus visuaalista alaa kohtaan, motivaatio ja halu sitoutua opiskeluun.

Kuvittele!-koulutuksesta antaa lisätietoja koulutuspäällikkö Jarmo Tevajärvi, jarmo.tevajarvi@vapaa-akatemia.fi, 050 562 9994.

Pin It on Pinterest