Lukuvuosi 2018-19
20.8.2018–25.5.2019

Syvennä osaamistasi. Työstä taideprojektejasi asiantuntijoiden ohjauksessa.

Linja on suunnattu ensisijaisesti opiston taidelinjalla jo vuoden opiskelleille. Hakea voivat myös muissa kansanopistoissa visuaalisia taiteita opiskelleet.

Koulutuksen sisältö

Visuaalisten taiteiden toinen vuosi vahvistaa ja syventää opiskelijan oman taiteenalan osaamista. Opiskelussa painottuu opiskelijan omaehtoinen, ohjattu projektityöskentely. Opintojen järjestämistapa mahdollistaa myös eri taiteenalojen opiskelijoiden yhteiset projektit.

Toisen vuosikurssin opiskelijan OPS on henkilökohtaistettu suunnitelma, joka ottaa huomioon sekä aiemmin opitun osaamisen että tämänhetkiset oppimistarpeet ja jonka opiskelija laatii yhdessä oman taiteenalansa vastuuopettajan kanssa.

Sivun kuvat: Anni Taponen

Opintomaksut

Opiskelu kansanopistolinjalla on maksullista. Muualla asuvan opiskelijan opintomaksu on 250 e/kk. Ensimmäinen erä elokuussa ja viimeinen huhtikuussa, yhteensä yhdeksän erää. Kuukausimaksuun sisältyvät opetuksen lisäksi lounas ja päiväkahvi arkisin maanantaista perjantaihin.

Päätoiminen opiskelu oikeuttaa opintotukeen.
Lisätietoa: opintomaksut ja opintojen rahoittaminen

Lisätietoja

koulutuspäällikkö Jarmo Tevajärvi
jarmo.tevajarvi@lahdenkansanopisto.fi
p. 050 562 9994

Hakeminen

Varsinainen haku on päättynyt 5.8., mutta hakemuksia otetaan edelleen vastaan. Hakija voi liittää hakemukseensa sähköisen portfolion tai linkin verkkoympäristöön, jossa hän on julkaissut töitään. Liitteet eivät ole pakollisia.

Huom.! Valittuasi koulutuksen se siirtyy "ostoskoriin". Hakuvaiheessa ei kuitenkaan peritä mitään maksuja. Muista tallentaa hakemuksesi esikatselun jälkeen. Hakusi on onnistunut, kun saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jonka lähettäjänä näkyy "Lahden kansanopiston Wilma".

Pin It on Pinterest